Bestuurslid bij BeBizzy

Bram Kuijpers

Hallo, Ik ben Bram Kuijpers. Ik ben ruim 21 jaar werkzaam geweest bij Bijzonder Jeugdwerk.  Binnen deze organisatie heb ik op diverse plekken gewerkt. In de laatste periode heb ik gewerkt bij het JIP (Jongeren Inloop Punt) in Helmond. Ik was in die tijd collega van Anita, Marieke en later Natasja.

Ik ben in 2018 uit dienst gegaan en heb mijn eigen organisatie opgericht, Zorg voor Jezelf- coaching&begeleiding. Wij bieden oa individuele begeleiding vanuit de WMO voorziening voor Helmond en omliggende Peelgemeenten en zijn gevestigd in Gemert.

Ik ben benaderd door Anita of ik interesse had om samen een stichting op te richten. Ze was praktisch al begonnen in de Cajuit in Helmond en ik kwam hier al regelmatig met mijn cliënten. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en ik heb ja gezegd. Samen met Marieke en Natasja hebben we verder vorm gegeven aan de stichting. En natuurlijk met de grote inzet van onze vrijwilligers van het eerste uur, Roy en Dianne, is BeBizzy wat er nu staat.

Wat BeBizzy betreft geloof ik sterk in het concept van niet moeten maar mogen. Als ik zie hoeveel mensen de weg naar BeBizzy weten te vinden en er met veel plezier komen, dan wordt dit alleen maar bevestigd. De mensen die er komen maken dat BeBizzy is wat het is. Een fijne plek is voor mensen, gedragen door dezelfde mensen.