Vrijwilliger bij BeBizzy

Marianne van den Biggelaar

Hallooootjes ik ben Marianne ik doe vrijwilligers werk bij BeBizzy dat is heel leuk om te doen. Mijn werk bestaat uit het ontvangen van spulletjes die de mensen komen doneren. Deze gaan we dan sorteren. Er zijn een aantal projecten zoals  Weeskinderen in Suriname, Oekraïne, Sjaak en Peerke,  de Ruiltafel en Amas. We kijken wat waar naar toe gaat.
Speelgoed wat ik zelf uitzoek wat echt mooi is zet ik apart voor kindjes die niets krijgen omdat het niet haalbaar is dan hebben ze tocht nog een kadootje en we sorteren de etenswaren voor de minima die geen geld hebben voor eten krijgen van ons een tas boodschappen dit werk doe ik 4 dagen in de week wil je meer weten kom gerust even binnen de koffie en thee staat altijd klaar groetjes Marianne.