Secretaris bij BeBizzy

Natasja Mäkel

Ik ben Natasja Mäkel en inmiddels al ruim 30 jaar werkzaam in de hulpverlening. Ik heb met veel verschillende doelgroepen mogen werken. Sinds 2019 heb ik, naast mijn huidige baan, ook een eigen onderneming Mäkel Coaching&Begeleiding (MaCoBe). Vanuit deze onderneming bied ik individuele begeleiding aan inwoners van de Peelgemeenten, vanuit de WMO voorziening van de desbetreffende gemeente.  

Een tweetal jaar geleden werd ik benaderd door Anita van de Loo met de vraag of ik interesse had om een stichting voor mensen in armoede en eenzaamheid mee op te gaan zetten binnen het Helmondse. Het zaadje was gepland en vanaf dat moment heb ik me met veel enthousiasme en toewijding ingezet voor het opstarten en draaiend krijgen van deze stichting: stichting VIP (Volwassen Informatie Punt).

Al vrij snel ontstond er vanuit deze stichting het project BeBizzy. Ik vind het een geweldig project. Als ik nu daar binnen stap word ik verwelkomd met zoveel warmte, de sfeer is fijn en heel gemoedelijk. Iedereen mag er zijn zoals die is. Met dank aan onze twee vaste vrijwilligers, Dianne en Roy, mede dankzij hen is het uitgegroeid tot wat er nu is! Ik ben er trots op dat ik er onderdeel van mag zijn.